GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδελφή της Αγγελικής Πεπόνη: Να πάρει ένα τέλος το δράμα που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

“Θέλουμε να ανοίξει ξανά η υπόθεση, να βγει από το αρχείο, να γίνουν εκ νέου έρευνες, καταθέσεις και μαρτυρίες. Να πάρει ένα τέλος...

“Θέλουμε να ανοίξει ξανά η υπόθεση, να βγει από το αρχείο, να γίνουν εκ νέου έρευνες, καταθέσεις και μαρτυρίες. Να πάρει ένα τέλος όλο αυτό το δράμα που ζούμε αυτά τα χρόνια”, είπε η αδελφή της Αγγελικής Πεπόνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Θεωρούσαμε από την αρχή ότι είναι εγκληματική ενέργεια γιατί δεν συνήθιζε η αδελφή μου να φεύγει και να μην δίνει σημεία ζωής. Ήταν πάντα δίπλα στην μητέρα μου και σε εμένα” σημείωσε η κ. Κατερίνα Πεπόνη και πρόσθεσε:

“Έχουμε υποψίες, δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι... Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε εμπιστοσύνη στους λειτουργούς της και απευθυνόμαστε σε αυτούς να κάνουν ότι καλύτερο για να ριχτεί λίγο φως σε αυτή την υπόθεση”.

Σε χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας ανήκει στην εξαφανισμένη από το 2010 κοπέλα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση