GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε εγκαταλελειμμένο κτίριο που διέμεναν μετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Βουτυρά, πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή...

Επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Βουτυρά, πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και παρουσία εισαγγελέα.

Αφού απομακρυνθούν οι μετανάστες που διέμεναν στο κτίριο, το οποίο ανήκει σε κατασκευαστικό συνεταιρισμό, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης, Αστικών Αποβλήτων και Πρασίνου, θα προχωρήσουν στον καθαρισμό του κτιρίου.

"Το σημείο είναι χώρος που μένουν και κινούνται μετανάστες. Αυτή τη στιγμή η πρώτη εικόνα που έχουμε είναι ότι βρίσκονται μέσα 70-100 άνθρωποι. Εάν μπορούσε να αποτυπωθεί στο γυαλί η δυσοσμία που υπάρχει θα ήταν πολύ χαρακτηριστικό για να καταλάβουν κάτω από ποιες συνθήκες ζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Είναι μια κατάσταση τραγική τόσο για τους κάτοικους αλλά και για τους ανθρώπους που διαμένουν μέσα. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα βρεθεί κάποια στιγμή μια μόνιμη λύση για να μην έχουμε στην πόλη μας τέτοιου είδους σημεία όπου στοιβάζονται ανθρώπινες ψυχές", δήλωσε ο ο Λάζαρος Ζαχαριάδης, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση