GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη πασίγνωστος ψυχίατρος του Κολωνακίου

Στον ανακριτή οδηγείται γνωστός ψυχίατρος του Κολωνακίου, σε βάρος του οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικ...

Στον ανακριτή οδηγείται γνωστός ψυχίατρος του Κολωνακίου, σε βάρος του οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και λειτουργία ιατρείου χωρίς άδεια.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από έφοδο αστυνομικών στο ιατρείο του, είναι γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ενώ φέρεται να λειτουργούσε το ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνακίου, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Για τουλάχιστον ένα μήνα απασχόλησε η υπόθεση τις αστυνομικές αρχές, ενώ η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ από αστυνομικούς του Α.Τ. Συντάγματος. Μαζί με τον γνωστό γιατρό έχουν συλληφθεί η γραμματέας του και άλλα δύο άτομα, τα οποία φέρονται να εργάζονταν ως νοσηλευτές.
Από το γραφείο του κατασχέθηκαν εκατοντάδες χάπια, τα οποία αναμένεται να εξεταστεί αν κυκλοφορούσαν νόμιμα στη χώρα μας, ενώ θα διερευνηθεί και εάν ο γιατρός είχε το δικαίωμα να συνταγογραφεί στους ασθενείς του. Ανάμεσα στα κατασχεμένα αντικείμενα του γραφείου του, βρίσκονται και δυο βιβλία με το πελατολόγιο του, στο οποίο συγκαταλέγονται γνωστοί άνθρωπο από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση