GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλικάρι ο Πετρούνιας - Προκρίθηκε τραυματίας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια καταπληκτική εμφάνιση, αν και τραυματίας στον ώμο, ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων που θα διεξαχθεί...

Με μια καταπληκτική εμφάνιση, αν και τραυματίας στον ώμο, ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων που θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή (12/11), διεκδικώντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ομαδικού που διεξάγεται στη Ντόχα.

Με μια τρομερή εκτέλεση συγκέντρωσε 15.266 βαθμούς, περισσότερους απ’ ό,τι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο σπουδαίος Έλληνας γυμναστής πραγματοποίησε ένα άψογο πρόγραμμα χωρίς το παραμικρό λάθος και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο.

Φυσικά, η επίδοση του Έλληνα αθλητή έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως μετά το τέλος του Παγκοσμίου, θα υποβληθεί σε εγχείριση στον ώμο του.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση