GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Ηλεία λόγω του ισχυρού σεισμού στη Ζάκυνθο

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Ηλεία εξαιτίας του ισχυρού σεισμού μεγέθους 6,4 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το ξημέρωμα της...

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Ηλεία εξαιτίας του ισχυρού σεισμού μεγέθους 6,4 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το ξημέρωμα της Παρασκευής στο Ιόνιο πέλαγος με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή 44 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, σύμφωνα με το patrisnews.com.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έπειτα από συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας με το συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Μπράμου, αποφασίστηκε τα σχολεία στην Ηλεία να παραμείνουν κλειστά.
Συνεργεία ελέγχουν από το πρωί τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια, ενώ έλεγχοι θα γίνουν και όπου αλλού υπάρχουν ενδείξεις προβλήματος.
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση