GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι ανήλικοι σε σπείρα διαρρηκτών που εξάρθρωσε η Αστυνομία

Εξαρθρώθηκε, μετά από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και του Τμήματος Ασφαλείας Νέ...

Εξαρθρώθηκε, μετά από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, σπείρα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν, το βράδυ της Παρασκευής, στην Καλλιθέα και την Κυψέλη οκτώ μέλη της σπείρας. Πρόκειται για επτά αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, έξι εκ των οποίων είναι ανήλικοι.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλες αλκοολούχων ποτών, ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής, χρηματικά ποσά καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπρόσθετα κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των αδικημάτων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 30 περιπτώσεις κλοπών και μία ληστεία, που διαπράχθηκαν στις περιοχές της Καλλιθέας, της Δάφνης και της Νέας Σμύρνης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση