GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστά τα σχολεία της Σάρτης στη Χαλκιδική

Κλειστά, για προληπτικούς λόγους, παρέμειναν και την Παρασκευή τα σχολεία στην Σάρτη Χαλκιδικής όπου την Πέμπτη ξέσπασε μεγάλη πυρ...

Κλειστά, για προληπτικούς λόγους, παρέμειναν και την Παρασκευή τα σχολεία στην Σάρτη Χαλκιδικής όπου την Πέμπτη ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά και όπου αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της κοινότητας Σάρτης Μιχάλης Σπανός, "αποφασίστηκε τα σχολεία να μείνουν και σήμερα κλειστά για να αποφευχθούν τυχόν αναπνευστικά προβλήματα στους μαθητές λόγω του πυκνού καπνού που είχε σκεπάσει επί ώρες την περιοχή".

"Πολλοί από τους κατοίκους οι οποίοι έφυγαν χθες από το χωριό φοβούμενοι την επέκταση της φωτιάς, έχουν επιστρέψει και πλέον έχουμε μια καλή εικόνα της κατάστασης" συμπλήρωσε ο κ.Σπανός.

Στην περιοχή ωστόσο εξακολουθούν να επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, 70 οχήματα της Πυροσβεστικής με 160 πυροσβέστες και πεζοπόρα τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση