GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Ο Καμμένος κατηγόρησε τον Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ -ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας την...

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας την χθεσινή κόντρα Κοτζιά - Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο, αποκάλυψε ότι αυτή οφείλεται στη κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων από το υπουργείο Εξωτερικών.
Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι «αυτά που βγήκαν προς τα έξω είναι μέρος του ρεπορτάζ. Υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι που αφορούσε προσωπικές επιθέσεις του κ. Καμμένου κατά του κ. Κοτζιά. Δικές μου πληροφορίες λένε και θα το δείτε και στις Κυριακάτικες εφημερίδες, ότι από την πλευρά Καμμένου ειπώθηκε μέχρι και ο τρόπος κακοδιαχείρισης μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών. Εκεί ο κ. Κοτζιάς έγινε έξαλλος και ο κ. Τσίπρας έκανε το διαιτητή μεταξύ δύο κορυφαίων του υπουργών.
Ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε ότι οι επιθέσεις ήταν «προσωπικές» ενώ σχολίασε και την επίσκεψη Κοτζιά στο Προεδρικό Μέγαρο. «Δεν θεωρώ τυχαίο ότι μετά το υπουργικό συμβούλιο και με δική του πρωτοβουλία ο κ. Κοτζιάς πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη στα εθνικά θέματα».
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση