GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου των Φιλιππίνων

Ανησυχίες εγείρει η κατάσταση της υγείας του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος επιβεβαίωσε τις φήμες ότι εισήχ...

Ανησυχίες εγείρει η κατάσταση της υγείας του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος επιβεβαίωσε τις φήμες ότι εισήχθη σε νοσοκομείο για κολονοσκόπηση και ενδοσκόπηση.

Ο εκπρόσωπος του προέδρου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι εντοπίστηκε ένα μόρφωμα κατά τις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις του Ντουτέρτε.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος θα μιλούσε ανοιχτά σε περίπτωση κάποιας σοβαρής διάγνωσης και πως σε περίπτωση κάποιας σοβαρής ασθένειας θα ενημέρωνε. Ο ίδιος ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε μιλώντας σε εκπροσώπους μιας Ένωσης κατά την επίσκεψή τους στο προεδρικό μέγαρο ανέφερε πως βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου πήραν κάποια δείγματα από τον "όγκο" του. Σημείωσε ότι δεν ήταν βέβαιος για την κατάσταση της υγείας του, αλλά τόνισε ότι θα ενημερώσει αν είναι καρκίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση