GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόρμι Ντάνιελς: Κάποιες φορές λυπάμαι τον Τραμπ - Τα "γυρίζει" για τις αναφορές στα... "προσόντα" του - ΒΙΝΤΕΟ

Επανήλθε η Στόρμι Ντάνιελς με νέα συνέντευξη σε αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό. Η πορνοστάρ δήλωσε πως λυπάται τον Ντόναλντ Τραμπ. ...

Επανήλθε η Στόρμι Ντάνιελς με νέα συνέντευξη σε αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό. Η πορνοστάρ δήλωσε πως λυπάται τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Liz Hayes την ρώτησε αν μισεί τον άνδρα (σ.σ. τον Τραμπ) ο οποίος συνεχίζει να την αποκαλεί ψεύτρα, η Στόρμι απάντησε ότι δεν τον συμπαθεί αλλά ούτε τον μισεί, αναφέροντας ότι τα συναισθήματά της για αυτό είναι αντικρουόμενα.

Ερωτηθείσα αν λυπάται τον Πρόεδρο των ΗΠΑ τόνισε μετά από μία παύση "Ναι, κάποιες φορές ναι. Είναι σε μια θέση για την οποία δεν είχε προετοιμαστεί και παλεύει με αυτό και αυτό είναι δύσκολο για τον καθένα. Αλλά την ίδια στιγμή, ξέρεις, συνεχίζει να κάνει λάθος επιλογές και συνεχίσει να συμπεριφέρεται στους ανθρώπους σαν να είναι σκ@@@τα". "Δεν είναι τόσο έξυπνος για να φύγει τρέχοντας" είπε.

"Δεν έχω ιδέα γιατί έκανα σεξ μαζί του. Είτε ήμουν στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα είτε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Αλλάζω γνώμη για αυτό κάθε 20 λεπτά. Δεν προσπάθησε καν να με πληρώσει. Δεν πληρώθηκα, δεν τα αρνήθηκα γιατί δεν τα πρόσφερε. Θα τα είχα αρνηθεί αν τα είχε προσφέρει και θα είχα εξαγριωθεί. Δεν είμαι θύμα, δεν του είπα ποτέ όχι, ούτε σηκώθηκα να φύγω" ανέφερε.

Ερωτηθείσα από την παρουσιάστρια αν θέλει να κάνει κακό στον Τραμπ, και γι' αυτό αναφέρεται υποτιμητικά στον ίδιο και το...μόριό του, εμφανίστηκε μετανιωμένη. "Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω φρικτά για όσα είπα σχετικά με το μόριό του. Είναι κι αυτό μια μορφή body shaming. Όμως η πρόθεσή μου δεν ήταν να του κάνω κακό. Το μόνο που θέλω είναι να σταματήσει αυτός να μου κάνει κακό".

"Δεν είμαι ψεύτρα, ούτε χρυσοθήρας και δεν το έκανα αυτό αναζητώντας την προσοχή. Ήθελα απλά να αποδείξω ότι λέω την αλήθεια και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Μην μπερδεύεστε μαζί μου!" πρόσθεσε η Στόρμι. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση