GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον γιατρό που το έπαιζε μυστικός πράκτορας και έστησε γάμο ''μαϊμού'" - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας το άκουσμα της είδησης ότι γιατρός από την Αθήνα έστησε έναν γάμο μαϊμού στ...

Αναστάτωση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας το άκουσμα της είδησης ότι γιατρός από την Αθήνα έστησε έναν γάμο μαϊμού στο Δημαρχείο της πόλης για να δείξει στην ερωμένη του ότι την παντρεύτηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, ήταν ημέρα Σάββατο, 14 Ιουνίου του 2014 όταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι στην αίθουσα τελετών, όπου γίνονται πάντα οι πολιτικοί γάμοι, πραγματοποιήθηκε ο γάμος μαϊμού.

Μάλιστα, εκτός από το ζευγάρι, υπήρχαν κουμπάροι και μάρτυρες, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που υπάρχουν αλλά σε καμία δεν εμφανίζεται αυτός που έκανε τον πολιτικό γάμο.

Τέσσερα χρόνια μετά, η σύζυγος αποφασίζει να πάρει διαζύγιο και έρχεται στις υπηρεσίες του δήμου για να πάρει την ληξιαρχική πράξη. Όμως, δεν υπήρχε πουθενά καταγεγραμμένος ο συγκεκριμένος γάμος.

Σαστισμένοι οι υπάλληλοι άρχισαν να διερευνούν το περιστατικό. Ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που κρατούσε στα χέρια της η γυναίκα ήταν πλαστά. Μάλιστα, έλειπε το λογότυπο του Δήμου Χαλκιδέων και στο υποτιθέμενο έγγραφο της πράξης γινόταν αναφορά για Νομαρχία της Εύβοιας, όρος που έχει καταργηθεί από την εφαρμογή του Καλλικράτη και θα έπρεπε να αναφέρεται ως Περιφερειακή Ενότητα. Επίσης, πλαστογραφημένη ήταν η υπογραφή του τότε αντιδημάρχου, Βασίλη Γουρνή, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο άντρας που έστησε όλο το σκηνικό όσο και η γυναίκα που εξαπατήθηκε είναι γιατροί στο επάγγελμα. Ο γιατρός είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και για να δικαιολογήσει τις συχνές απουσίες του της έλεγε ότι είναι μυστικός πράκτορας και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να κάνουν μαζί την φορολογική τους δήλωση, αλλά πάντα ξεχωριστά, αφού τα καθήκοντα του δεν του το επέτρεπαν.

Μετά απ’αυτό ξεκίνησε ΕΔΕ για να διερευνηθεί ποιός ή ποιοί ήταν αυτοί που άνοιξαν παρανόμως το Δημαρχιακό Μέγαρο και βέβαια θα παρέμβει και εισαγγελέας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση