GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καρφί" Καμμένου κατά Βούτση

Ο Πάνος Καμμένος λίγη ώρα μετά την ανάρτηση που διέψευδε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, επανήλθε με νέο tweet όπου «καρφώνει» τον...

Ο Πάνος Καμμένος λίγη ώρα μετά την ανάρτηση που διέψευδε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, επανήλθε με νέο tweet όπου «καρφώνει» τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ παραθέτει και σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «δεν έχω παραπάνω ενημέρωση και δεν είναι εύκολο να καταλάβω ακριβώς τι προτείνει ο συνεργαζόμενος με την κυβέρνηση Πάνος Καμμένος», είπε ακόμη ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να καταλάβω και τι ακριβώς πρότεινε. Και για το θέμα των βάσεων και για τη διαμόρφωση μετώπων και αξόνων στα Βαλκάνια. Εμείς εργαζόμαστε για τη συνεργασία στα Βαλκάνια, αντίθετα με τη διαμόρφωση αξόνων για να αποτρέψουμε τα εθνικιστικά δόγματα και στερεότυπα από πλευράς Αλβανίας και Τουρκίας. Άρα δεν αντιλαμβάνομαι που θα βοηθούσε η διαμόρφωση αντιαξόνων και αντιμετώπων με άλλες χώρες που ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Δεν είναι και εύκολο να κατανοηθούν σε βάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση