GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαντήσεις για την εξαγορά της σκοπιανής εταιρείας ηλεκτρισμού από τη ΔΕΗ ζητά η Σπυράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Με δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζει την εξαγορά σκοπιανής εταιρείας ηλεκτρισμού από τη ΔΕΗ, ενώ η ετ...

Με δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζει την εξαγορά σκοπιανής εταιρείας ηλεκτρισμού από τη ΔΕΗ, ενώ η εταιρεία παρουσίασε ζημιές ύψους 5,4 εκατ. ευρώ. Η κυρία Σπυράκη ζητεί από την κυβέρνηση να απαντήσει "με ποια σκοπιμότητα και ποια κριτήρια επέλεξε να εξαγοράσει μια προβληματική επιχείρηση στα Σκόπια και, κυρίως, πώς αιτιολογεί το τίμημα".

Αναλυτικά:

«Την ώρα που οι Έλληνες ακριβοπληρώνουν τη Δ.Ε.Η. που καταρρέει, η κυβέρνηση την υποχρέωσε να εξαγοράσει έναντι 4,8 εκατ. ευρώ μια σκοπιανή εταιρεία ηλεκτρισμού που πέρυσι εμφάνισε ζημιές ύψους 5,4 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον ερωτήματα προκαλεί ότι αυτή η εταιρεία ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα με ποια σκοπιμότητα και ποια κριτήρια επέλεξε να εξαγοράσει μια προβληματική επιχείρηση στα Σκόπια και, κυρίως, πώς αιτιολογεί το τίμημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση