GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή-μαμούθ στον σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν

Η εταιρεία που έχει ασφαλίσει την Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αγωγή εναντίον του σωματοφύλακά της ζητώντας του 6,1 εκατομμύρια δολάρια...

Η εταιρεία που έχει ασφαλίσει την Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αγωγή εναντίον του σωματοφύλακά της ζητώντας του 6,1 εκατομμύρια δολάρια μετά τη ληστεία που σημειώθηκε σε διαμέρισμα που έμενε η Αμερικανίδα σταρ στο Παρίσι πριν δύο χρόνια.

Η AIG καταγγέλλει ότι ο σωματοφύλακας της Καρντάσιαν, ο Πασκάλ Ντουβιέρ, και η εταιρεία του Protect Security προστάτευσαν «πλημμελώς» το διαμέρισμα της σταρ.

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου τον Οκτώβριο του 2016 όταν είχε πάει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα Μόδας.

Η AIG κατέβαλε στην Αμερικανίδα σταρ το ποσό που αντιστοιχούσε στην αξία των κοσμημάτων της τα οποία εκλάπησαν στη διάρκεια της ληστείας. Οι πέντε δράστες, που ήταν ντυμένοι με αστυνομικές στολές, απείλησαν την Καρντάσιαν με όπλο και στη συνέχεια την έδεσαν και την έκλεισαν στο μπάνιο.

Την ώρα της ληστείας ο Ντουβιέρ συνόδευε τις αδελφές της Κόρτνεϊ και Κένταλ στην έξοδό τους σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Στην αγωγή της AIG, που υποβλήθηκε σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ, αναφέρεται ότι ο σωματοφύλακας και η εταιρεία του άφησαν την Κιμ Καρντάσιαν μόνη στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα TMZ, στην αγωγή αναφέρεται ότι υπήρχαν πολλά λάθη στην ασφάλεια, μεταξύ των οποίων μία κλειδαριά που είτε είχε χαλάσει είτε δεν υπήρχε, ενώ και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας δεν λειτουργούσε.

Ο Ντουβιέρ και η εταιρεία του έχουν αναλάβει την προστασία πολλών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων και το συγκρότημα Black Eyed Peas.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση