GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη γνωστός γιατρός σε μπλόκο της αστυνομίας

Γνωστός γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου συνελήφθη από την αστυνομία στο Μεσολόγγι. Ο γιατρός θα παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικ...

Γνωστός γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου συνελήφθη από την αστυνομία στο Μεσολόγγι. Ο γιατρός θα παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά τη σύλληψη του, το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο του. Οι αστυνομικοί στο όχημα εντόπισαν και κατέσχεσαν 59 αμπούλες Stedon 163 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία, στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου, συνταγολόγια διπλής και μονής διαγράμμισης, ηλεκτρονικό καρδιογράφο και λοιπό νοσοκομειακό υλικό.
Την κατοχή του υλικού ο γιατρός φέρεται να μην ήταν σε θέση να την αιτιολογήσει επαρκώς και είναι προφανές πως πρόκειται για σοβαρό ζήτημα για το οποίο αναμένεται αναλυτική ανακοίνωση της αστυνομίας και παρέμβαση της διοίκησης της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση