GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικοί γονείς - Έκαναν το παιδί τους «βαποράκι»

Ασυνόδευτο ανήλικο κορίτσι, το οποίο έφερε μέσα στα ρούχα της μια πλαστική σακούλα που περιείχε αμφεταμίνη σε κρυσταλλική μορφή, β...

Ασυνόδευτο ανήλικο κορίτσι, το οποίο έφερε μέσα στα ρούχα της μια πλαστική σακούλα που περιείχε αμφεταμίνη σε κρυσταλλική μορφή, βάρους τριάντα τριών γραμμαρίων, εντόπισαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Ύστερα από έλεγχο κατά τη διάρκεια της αποβίβασης από πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τις πρώτες πρωινές ώρες, στελέχη προχώρησαν σε σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού και μίας 21χρονης αλλοδαπής για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το ανήλικο, δε, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και λίγη ώρα αργότερα το κορίτσι παρέλαβε το ζευγάρι αλλοδαπών, το οποίο είναι οι γονείς του, όπως προέκυψε από την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση