GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τη "μαύρη χήρα" της Αρκίτσας και τη δολοφονία του Γερμανού κυνηγού

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της αποκαλούμενης "μαύρης χήρας" της Αρκίτσας, έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως. Η 46χρ...

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της αποκαλούμενης "μαύρης χήρας" της Αρκίτσας, έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως. Η 46χρονη που κατηγορείται ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία του 55χρονου Γερμανού πρώην συντρόφου της, φαίνεται ότι έπαιζε σε... τριπλό ταμπλό.

Ήταν παντρεμένη, αλλά την ίδια περίοδο διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 56χρονο συγκατηγορούμενό της, ενώ φρόντιζε να τα έχει καλά με τον αδικοχαμένο κυνηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που ερευνούσαν εδώ και εννέα μήνες την υπόθεση, βρήκαν ότι η 46χρονη Ελληνίδα, ήταν παντρεμένη με έναν άνδρα από την Αταλάντη. Μάλιστα, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, έναν χρόνο αφότου η κατηγορούμενη διέκοψε τη σχέση της με τον Γερμανό κυνηγό. Έπειτα από αυτή τη διαπίστωση, άρχισαν να ερευνούν και τον σύζυγό της, για να διαπιστώσουν αν αυτός διέπραξε υπό τις οδηγίες της το άγριο φονικό που "πάγωσε" τη Λαμία, τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, ήταν μαζί της, όταν εκείνη διέβη το κατώφλι της Ασφάλειας Λαμίας, ως ύποπτη πια. Αυτό το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες, ουσιαστικά "σφράγισε" τη μοίρα της. Η συμπεριφορά, αλλά και η γενικότερη στάση του συγκεκριμένου άνδρα δεν παρέπεμπαν σε δολοφόνο. Αντιθέτως, ο ήρεμος και πράος χαρακτήρας του, έδειχνε άνθρωπο που δεν μπορούσε να βάψει τα χέρια του με αίμα. Έτσι, οι διωκτικές αρχές,άρχισα να "ξεψαχνίζουν" ακόμη περισότερο τη ζωή της 46χρονης γυναίκας - αράχνης και διαπίστωσαν ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, ένας 56χρονος με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση!

Στην αρχή, ο ύποπτος υποστήριζε στις καταθέσεις του ότι δεν γνώριζε τον άτυχο 55χρονο, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ επαφής κατά τη διάρκεια κυνηγιού. Όταν, όμως, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον πιέζουν λέγοντάς του ότι βρέθηκε το DNA του στο αυτοκίνητο του θύματος, άλλαξε κατάθεση και παραδέχθηκε ότι τον γνώριζε.

Ο δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει μαζί με τον Δημήτρη Κρούπη την υπεράσπιση της 46χρονης, δήλωσε από την πλευρά του στην Espresso, ότι η κατηγορούμενη αρνείται κατηγορηματικά όσα της αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση