GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν το χωρά ανθρώπου νους τι έκανε νύφη για να φαίνεται η πιο όμορφη στον γάμο της

Ήθελε να φαίνεται η πιο όμορφη στο γάμος της. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το τι σκέφτηκε όμως ξεπερνά κάθε φαντασία. Μία νύφη στην Αυστρα...

Ήθελε να φαίνεται η πιο όμορφη στο γάμος της. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το τι σκέφτηκε όμως ξεπερνά κάθε φαντασία.

Μία νύφη στην Αυστραλία έδωσε ένα δήθεν διαιτητικό ρόφημα στις αδελφές της, οι οποίες θα ήταν παράνυμφες στο γάμο, για να βάλουν βάρος και έτσι να δείχνει εκείνη πιο αδύνατη.

Το θέμα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με το metro.co.uk, η νύφη που ονομαζόταν Πένι κάθε πρωί έφτιαχνε πρωινό για τις αδελφές της και τους έδινε αυτό το δήθεν διαιτητικό ρόφημα. Βέβαια, ήταν άκρως παχυντικό καθώς ήταν πρωτεΐνη σε μορφή σκόνης που παίρνουν οι αθλητές για να αποκτήσουν μυϊκή δύναμη.

Οι αδελφές της Πένι λίγες μέρες πριν από τον γάμο χρειάστηκαν να φωνάξουν την μοδίστρα ώστε να τους τροποποιήσει τα φορέματά τους.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Της έβαλε να φορέσουν κίτρινα φορέματα για να δείχνουν ακόμα πιο άσχημες με τα κιλά που είχαν βάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση