GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο - Ο υπάλληλος πάλεψε με τον κουκουλοφόρο δράστη

Επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας και συγκεκ...

Επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη θέση "Ζέση".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr , ο ληστής φορώντας κουκούλα πλησίασε αρχικά μια 48χρονη υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων και με την απειλή όπλου της ζήτησε τα χρήματα.

Ο ληστής όμως δεν είχε αντιληφθεί πως στο πρατήριο βρισκόταν άλλος ένας υπάλληλος, επίσης 48 ετών. Ο άνδρας χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε πάνω στον ληστή και τον έριξε κάτω μαζί και τη συνάδελφό του.

Ο 48χρονος προσπάθησε να πάρει το όπλο από τον δράστη, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο ληστής να καταφέρει να σηκωθεί και να απειλεί ξανά τους δυο υπαλλήλους ότι θα τους σκοτώσει .

Τελικά, σύμφωνα με το lamiareport.gr ο δράστης πήρε τα 650 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο του βενζινάδικου και έφυγε τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

Οι υπάλληλοι αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και έκανε έρευνες στην περιοχή της Λοκρίδας, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τον ληστή.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση