GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας! ΣΤΑ ΥΨΗ ο Πατούλης, στα μισά ο ΣΥΡΙΖΑ...

Μεγάλη νίκη κατήγαγε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας η παράταξη του νυν προέδρου του Συλλόγου και δημάρχου Αμαρουσίου, Γ...

Μεγάλη νίκη κατήγαγε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας η παράταξη του νυν προέδρου του Συλλόγου και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη. Η παράταξη ΔΗΚΙ - ΙΣΑ με επικεφαλής τον κ.Πατούλη επιτυγχάνει ταυτόχρονα αυτοδυναμία παίρνοντας εννέα από τις 17 έδρες του διοικητικού συμβουλίου καταφέρνοντας να αυξήσει το ποσοστό της κατά περίπου 20 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με εκείνο των εκλογών του 2014. Τώρα λαμβάνει ποσοστό 54,7%, έναντι 35,40% το 2014.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση, η παράταξη ΔΗΚΙ - ΙΣΑ, της οποίας ηγείται ο Γιώργος Πατούλης λαμβάνει ποσοστό 54,7% και 9 από τις 17 έδρες του διοικητικού συμβουλίου.
Περίπου στο μισό συρρικνώθηκε το ποσοστό της παράταξης Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών που πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ: Το 2014 είχε λάβει 15% και 3 έδρες, τώρα περιορίσθηκε στο 8%.
Η παράταξη ΔΗΠΑΚ που πρόσκειται στο ΚΚΕ πλασάρεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 8,28%.
Το Κίνημα Νέων Γιατρών λαμβάνει ποσοστό 7,64%, ακολουθεί η παράταξη ΑΡΣΙ με 6,56% και με 5,10% η παράταξη Κίνημα Αλλαγής - Μαχόμενοι Γιατροί. Ποσοστό 3,25% λαμβάνει η Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η αποχή ανέρχεται περίπου στο 50%, ωστόσο είναι η πρώτη φορά μετά από περίπου 30 χρόνια που μια παράταξη επιτυγχάνει αυτοδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση