GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανές περιστατικό σε δικαστήρια στην Κρήτη: Δικηγόρος κατήγγειλε χειροδικία από δικαστή

Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ γνωστής δικηγόρου των Χανίων και δικαστή έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης, μέσα σε χώρο των δικαστηρίων. ...

Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ γνωστής δικηγόρου των Χανίων και δικαστή έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης, μέσα σε χώρο των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος στο zarpanews.gr, τη στιγμή του επεισοδίου βρισκόταν στο γραφείο του δικαστή. Αιτία του συμβάντος ήταν ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο για κάποια υπόθεση. Έτσι ο δικαστής φέρεται, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρος, να την έσπρωξε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει κάτω και να χτυπήσει το κεφάλι της.

Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν να μεταφερθεί η δικηγόρος στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς μετά από την πτώση και το χτύπημα στο κεφάλι ένιωθε έντονη αδιαθεσία και ζάλη.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο δικηγορικός σύλλογος Χανίων, καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή ρεπορτάζ: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση