GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξασθενεί ο μεσογειακός κυκλώνας - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Ο μεσογειακός κυκλώνας αναμένεται να συνεχίσει τη βορειοανατολική του πορεία στη διάρκεια της σημερινής μέρας, εξασθενώντας όμως σ...

Ο μεσογειακός κυκλώνας αναμένεται να συνεχίσει τη βορειοανατολική του πορεία στη διάρκεια της σημερινής μέρας, εξασθενώντας όμως σημαντικά.

Μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), οι βροχές θα περιορισθούν στα ανατολικότερα νησιωτικά τμήμα του Αιγαίου και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Βροχές εκδηλώνονται από το πρωί της Δευτέρας κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, καθώς ο κυκλώνας στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων. Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Εύβοια, στο Άγιο Όρος, στις Σποράδες και στη Θράκη.

Τα σημερινά μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, όπως αυτά καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo, ήταν στη Στενή Ευβοίας και στην Κύμη (από 47 χιλιοστά σε κάθε περιοχή).

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση