GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ ακούστηκε σε ζωντανή εκπομπή - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο για ελάχιστα δευτερόλεπτα ακούγεται ο δυνατός ήχος της πτώσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον ιδι...

Συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο για ελάχιστα δευτερόλεπτα ακούγεται ο δυνατός ήχος της πτώσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, δημοσίευσε στην διαδικτυακή της έκδοση η Daily Mail.

Tο BT Sport πραγματοποιούσε ζωντανή εκπομπή σχολιασμού για τον αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ και ξαφνικά ακούστηκε ένας πολύ δυνατός ήχος!

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν γνώριζε, ακόμη, για την κόλαση που εξελισσόταν στο πάρκινγκ του "King Power Stadium".

Η "Daily Mail", στην διαδικτυακή της έκδοση, κυκλοφόρησε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω και δείχνει τους τέσσερις άνδρες να κάθονται σε στούντιο του γηπέδου των "αλεπούδων" και να συζητούν για την Premier League.

Ο δυνατός ήχος, λοιπόν, που ακούγεται σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο είναι από την συντριβή του ελικοπτέρου του Vichai Srivaddhanaprabha, ιδιοκτήτη των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση