GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα απαγωγής Πατρινός επιχειρηματίας

Θύμα απαγωγής έπεσε επιχειρηματίας από την Πάτρα, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο η περιπέτειά του ολοκληρώθηκε άμεσα. Όλα συνέβησαν την...

Θύμα απαγωγής έπεσε επιχειρηματίας από την Πάτρα, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο η περιπέτειά του ολοκληρώθηκε άμεσα.

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη. Οι δράστες έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο τον 40χρονο άνδρα και τον μετέφεραν σε κατάστημα που λειτουργεί ένας 42χρονος. Εκεί, ασκώντας του σωματική βία και με απειλές κατά της ζωής του και των συγγενικών του προσώπων, απαίτησαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ. Του έδωσαν μάλιστα μόνο λίγες ώρες διορία.

Ο 40χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να οργανωθεί άμεσα αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία οι αστυνομικοί μετέβησαν στην καφετέρια του 42χρονου, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τρία άτομα. Τον 42χρονο και ακόμη δύο άντρες ηλικίας 42 και 31 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή και απόπειρα εκβίασης.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμη ένας 31 άνδρας, συνεργός των συλληφθέντων, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση