GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο επίμαχος διάλογος Καμμένου - Κοτζιά για τα "μυστικά κονδύλια"

Τα όσα διέρρευσαν το απόγευμα της Τρίτης, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν περιέγραφαν με ακρίβεια το πραγματικό ...

Τα όσα διέρρευσαν το απόγευμα της Τρίτης, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν περιέγραφαν με ακρίβεια το πραγματικό κλίμα στη συνεδρίαση και τι πραγματικά συνέβη. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ προέκυψαν νέα στοιχεία και αποκαλυπτικοί διάλογοι, που εξηγούν και το τι ακολούθησε. Ο "Ελεύθερος Τύπος" δημοσιεύει τους επίμαχους διαλόγους σχετικά με τα μυστικά κονδύλια που τον οδήγησαν τον Νίκο Κοτζιά να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Αναλυτικά:

Νίκος Κοτζιάς: Προτείνω να ησυχάσουμε, να σιωπήσουμε όλοι και να περιμένουμε τις εξελίξεις στα Σκόπια.

Πάνος Καμμένος: Δεν μπορεί να με υποκαθιστά ο υπουργός Εξωτερικών και να μαθαίνω από τρίτους το τι γίνεται και ιδίως ότι χρησιμοποιεί με αδιαφάνεια τα 45 εκ. ευρώ των «μυστικών κονδυλίων» και να τα σκορπίζει.

Νίκος Κοτζιάς: Ποια 45; 11 εκατ. ευρώ έχω στο υπουργείο Εξωτερικών και από αυτά το 50% πάει στην Εκκλησία. Και μάλιστα δεν τα δίνω εγώ, τα δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Ευκλείδη πες του σε παρακαλώ! (σ.σ.: απευθυνόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του προς τον Πάνο Καμμένο)

Ευκλείδης Τσακαλώτος: (….)

Νίκος Παππάς: (….)

Δημήτρης Βίτσας: Νομίζω ότι αυτά δεν αφορούν το Υπουργικό Συμβούλιο…

Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι διαπροσωπικές διαφορές. Καλύτερα να προχωρήσουμε.

Εκείνη τη στιγμή ο Νίκος Κοτζιάς σηκώθηκε και έκλεισε εκνευρισμένος την πόρτα πίσω του. Τα όσα διέρρευσαν λίγο αργότερα και αφορούσαν τις παρεμβάσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου (ο οποίος φέρεται να πήρε το μέρος του κ. Καμμένου) και του Νίκου Παππά (ο οποίος φέρεται να είπε ότι ο κ. Καμμένος δεν είναι Σαλβίνι κ.λπ.) δε συνέβησαν όσο ο κ. Κοτζιάς ήταν μέσα στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως διαβεβαιώνουν στελέχη του Υπουργικού Συμβουλίου. Λίγο αργότερα οι συνεργάτες του πρώην υπουργού Εξωτερικών έλεγαν ότι ο κ. Κοτζιάς έφυγε από το Υπουργικό Συμβούλιο για να προλάβει την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση