GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bride’s by Politia Tennis Club: Μια νέα άφιξη στον κόσμο του wedding fashion

Μια νέα άφιξη στον κόσμο του wedding fashion , που θα ενθουσιάσει τόσο τις brides-to-be, όσο και όλες τις γυναίκες! Μετά από 35 ...

Μια νέα άφιξη στον κόσμο του wedding fashion,

που θα ενθουσιάσει τόσο τιςbrides-to-be, όσο και όλες τις γυναίκες!

Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων και της διοργάνωσης γάμων, η οικογένεια του Politia Tennis Club αποκτά ένα νέο μέλος και επεκτείνεται σε έναν καινούργιο χώρο υψηλής αισθητικής με αποκλειστικές συνεργασίες, στον οποίο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να «ντύσετε» την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Το BridesbyPolitiaTennisClub φέρνει στην Ελληνική αγορά συλλογές νυφικών, βραδινών αλλά και cocktail φορεμάτων από κορυφαίους σχεδιαστές, όπως οι ReemAcra (αποκλειστικά από το Brides και για πρώτη φορά στην Ελλάδα), MoniqueLhuiller, InesdiSanto, AireBarcelona, Tot-Hom, VictoriaKyriakides και InmaculadaGarcia.

Τα εγκαίνια του showroom που βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου μετά τις 19.00.

Όλες οι μέλλουσες νύφες που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης νυφικού αξίζει, πραγματικά, να παρευρεθούν, ώστε να επωφεληθούν και από την έκπτωση 30% που θα ισχύει ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση