GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιντικίδου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε bullying - Η σκληρή απάντηση του παρουσιαστή

Για τις μέρες της στην τηλεόραση και την κακή συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε η Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή "Ελέ...

Για τις μέρες της στην τηλεόραση και την κακή συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε η Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή "Ελένη" τονίζοντας ότι μπούχτισε από αυτόν τον χώρο.
«Ήταν ενάντια στη φύση μου όλο αυτό. Δεν φταίει ο χώρος, φταίω εγώ που έκανα μια επιλογή που δεν μου ταίριαζε σαν ιδιοσυγκρασία», είπε ενώ για τη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» ανέφερε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί… Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω μωρέ. Έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή».
Την απάντησή του έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Μαρίνα Τσιντικίδου μέσω facebook. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του, "η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ...στο σχολείο της τηλεόρασης!Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της... λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση