GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Folli Follie: Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Οικονομικού Διευθυντή (στην Ασία) και του ορκωτού λογιστή

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί , οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα (μετοχές, ομόλογα κλπ) του ορκωτού λογιστή που...

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί , οι θυρίδες και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα (μετοχές, ομόλογα κλπ) του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τις καταστάσεις της εταιρίας καθώς και του οικονομικού διευθυντή της θυγατρικής της Folli Follie στο Χονγκ Κονγκ.

Τη δέσμευση ζήτησε από το δικαστικό συμβούλιο ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση. Το βούλευμα στάλθηκε στις τράπεζες και τις χρηματιστηριακές εταιρείες, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για το «πάγωμα» των λογαριασμών των δύο εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Folli Follie.

Ο πρώτος είναι ορκωτός λογιστής της Ecovis που υπέγραψε τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου για το 2017 και ο δεύτερος CFO της FF Sourcing Group, της θυγατρικής του ομίλου στο Χονγκ Κονγκ που ενσωμάτωνε τις ασιατικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δέσμευση ζητήθηκε γιατί, όπως αναφέρει το βούλευμα, ο οικονομικός διευθυντής έστελνε «παραποιημένα οικονομικά στοιχεία από την Ασία» και ο ορκωτός λογιστής «τα ενέκρινε».

Πηγή ρεπορτάζ: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση