GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μοντέλο που έκοψαν στο GNTM "ξαναχτυπά": Υπερτερώ των άλλων ανθρώπων λόγω της μόρφωσής μου - ΒΙΝΤΕΟ

H Ηρώ Δημητροπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και δεν πέρασε στην επόμενη φάση, λόγω των πλαστικών επεμβά...

H Ηρώ Δημητροπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και δεν πέρασε στην επόμενη φάση, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, "Μετά τα μεσάνυχτα". Η νεαρή κοπέλα συμμετείχε και στα καλλιστεία, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο.

«Ήθελα από 16 χρονών να κάνω την επέμβαση στο στήθος μου. Πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε πιο πολύ να ασχοληθώ στην Αμερική με το μόντελινγκ. Εγώ έκανα αίτηση για να δω τι μπορεί να μου προσφέρει το μόντελινγκ εδώ πέρα. Να δω αν ταιριάζω εγώ σαν Ηρώ εδώ πέρα, να προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές εδώ. Πήγα στα Καλλιστεία για να κερδίσω κάποιο τίτλο. Γιατί από εμπειρία μια χαρά εμπειρία έχω. Πήγα στον Λίβανο και κέρδισα τη δεύτερη θέση που θα κέρδιζα και την πρώτη αν δεν ήμουν μόλις 18. Ήρθα εδώ και ήθελα να πάω και στα Καλλιστεία γιατί το είχα όνειρο από μικρό παιδάκι να δοκιμάσω. Έγινε ό,τι έγινε, αλλά δεν πειράζει, προχωράμε μπροστά» ανέφερε, ενώ δήλωσε πως την ενδιαφέρουν τόσο το μόντελινγκ όσο και οι σπουδές της:

«Οι αρνητικές κριτικές με κάνουν να προχωράω ακόμα πιο μπροστά στη ζωή μου. Γιατί δεν θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη. Πιστεύω ότι λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Πιστεύω ότι και η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά πρέπει να συμπίπτουν και να βαδίζουν μαζί. Και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο. Θέλω να κάνω και το μόντελινγκ. Η μητέρα μου έχει σπουδάσει. Οι γονείς μου είναι επιχειρηματίες και θα ήθελα να ακολουθήσω και τον κλάδο που έχουν επιλέξει οι γονείς μου».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gosisp-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση