GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΤΟΥ OPEN! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή η τηλεόραση του μέλλοντος...

Nico Mastorakis   ΟPEN: ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ, ΜΠΑΖΕΙ  Ξεφουσκωτη, παραγεμισμενη με νεοπλουτιστικη υποκρισια και καταφωρο ερασιτεχνισμο ...

Nico Mastorakis 
ΟPEN: ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ, ΜΠΑΖΕΙ 
Ξεφουσκωτη, παραγεμισμενη με νεοπλουτιστικη υποκρισια και καταφωρο ερασιτεχνισμο χωρις ιχνος φαντασιας, η αναμενομενη (?) πρεμιερα. Αυτοι που ξιπαστηκαν να μιλανε για ενα νεο Mega, περασαν και δεν κολλησαν. Συγκεκριμενα:
(1) Το αισθητικο πακετο (Stations IDs κλπ) χλωμο σε γαλαζιο και πορτοκαλι, δεδομενου οτι ο Ιβαν εχει απαγορευσει κιτρινο, κοκκινο και πρασινο στη χρηση σηματων, σκηνικων και κοστουμιων.
(2) Το Δελτιο (και εν μερει, με ακομψο τροπο, παρουσιαση προγραμματος) τοσο ανευρο, ξεξασπρο και απροσανατολιστο που ουτε μια Σταη δεν το σωζει.
(3) Ο "Πριγκηπας της Φωτιας" να μετονομαστει σε "Πριγκηπα της Συμφορας." Ατυχης αποπειρα νεκραναστασης της "Λαμψης" με γελοιους διαλογους και ακομη γελοιωδεστερη σκηνοθεσια. Κακιστοι ηθοποιοι (με εξαιρεση την εξαιρετη Πεγκυ) και εχει να πεσει πολυ γελιο με οσους αντεχουν να βλεπουν τετοιο δηθεν δραματικο εξαμβλωμα, που εχει ξεκαθαρη τη σφραγιδα της Μαραγκουδακη, ασχετης τελειως με μυθοπλασια και με ιστορια αποτυχιας στο ειδος.
(4) "Ου φονευσεις." Ο καποτε ταλαντουχος Κοκκινοπουλος της "Ανατομιας ενος εγκληματος," καταφευγει πλεον σε φτηνα τρυκ (οπτικα και δυστυχως θεματικα) για να "πουλαει." Απεχθης η ιδεα του Μάϊνα (που θεωρειται επιλεκτικος ηθοποιος) στον ρολο του kinky δολοφονου που εκσπερματωνει στη διαρκεια ελεγχομενης ασφυξιας, σκοτωνει, σερνει πτωματα σα να ηταν αδειες βαλιτσες και σκαβει ταφους με την ευκολια που ο Φουρθιωτης πουλαει τηγανια.
(5) Μερικες Megaλες φατσες εδω κι εκει δεν κανουν το καναλι νεο Mega, αλλωστε οι αρχιτέκτονές του εκλεψαν απο παντου ("Κατι Ψηνεται," "Κοκκινος Κυκλος" απο τον Alpha, σαπουνοπερα παλιας κοπής απο τον ΑΝΤ1, ριαλιτι απο τον Σκάϊ, ταινιες μεσονυκτίου απο το Star και παει λεγοντας.)
Τα ιδιαιτερα χαμηλα ποσοστα τηλεθεασης (Κοκκινοπουλος 5%) ειναι η καλυτερη κριτικη.
Αν αυτη ειναι η τηλεοραση του μελλοντος, εγω αισθανομαι διπλα ευτυχης που ημουν στην τηλεοραση του παρελθοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση