GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίθανος διάλογος Βράνιες-Σαββίδη στο Instagram

Απίθανος διάλογος ανάμεσα στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες και Γιώργο Σαββίδη στο Instagram. Μπορεί ο Βόσνιος να σχολί...

Απίθανος διάλογος ανάμεσα στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες και Γιώργο Σαββίδη στο Instagram.

Μπορεί ο Βόσνιος να σχολίασε στην φωτογραφία του Πρίγιοβιτς για την Εθνική Σερβίας όμως το πράγμα πήρε άλλη τροπή από την στιγμή που μπήκε στον διάλογο ο Γιώργος Σαββίδης.

Από εκεί και πέρα ο διάλογος των δύο ήταν απολαυστικός και με... ειδήσεις!

Ολος ο διάλογος:

Σαββίδης: «Πιο συχνά είσαι στη σελίδα του Πρίγιο παρά εγώ. Έλα στον ΠΑΟΚ το τατουάζ σου δε θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη. Είσαι καλός τύπος έλα σε εμάς».

Βράνιες: «Χαχαχαχαχα δεν με χρειάζεστε, ο αδερφός μου ο Χατσερίντι είναι 10 φορές καλύτερος από μένα. Πώς είστε εσείς; Όλα καλά;».

Σαββίδης: «Είναι τανκ, εσύ είσαι διαφορετικός. Είμαι καλά, είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση. Δόξα τω Θεώ να τερματίσουμε εκεί. Εσύ πώς είσαι; Λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, έγινε βαρετό»

Βράνιες: «Άσχημα πηγαίνουν τα πράγματα. Παίζω καλά, αλλά παίρνω κόκκινη κάρτα σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι βαρετά χωρίς εμένα»

Σαββίδης: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Σου εύχομαι επιτυχία. Αν γίνεται, να μείνουμε σε επαφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση