GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

: Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το… γκάζι, η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα με 0-2, αφήνοντας έτσι πίσω της την αφαίρεση βαθμών και πλέον στρέφει...

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το… γκάζι, η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα με 0-2, αφήνοντας έτσι πίσω της την αφαίρεση βαθμών και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο προσεχές ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.
Τον δρόμο για την «Ένωση» άνοιξε ο Μάνταλος που ολοκλήρωσε ιδανικά τη συνεργασία του με τον Μπακασέτα, κάνοντας το 1-0 στο 37’ ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85’ με τον Λιβάγια να βρίσκει δίχτυα (μετά την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ), αξιοποιώντας την υπέροχη σέντρα και ενέργεια του Κλωναρίδη.
Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλωνας είχε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα (33’) με το ματς στο 0-0, αλλά παραμένει στο μηδέν στη βαθμολογία, δείχνοντας παρ’ όλα αυτά καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Μαντζουράκης): Χουάντερσον - Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα - Κονέ, Γκίνο, Ντ' Ούρσο (78’ Γκονζάλες) - Μπετινέλι, Ακόστα (76’ Σικαμπάλα), Τριάδης.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας – Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ – Μπακασέτας (75’ Μπογέ), Μοράν (46’ Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος – Λιβάγια – Πόνσε (61’ Κλωναρίδης).
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση