GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (16:00) θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ε...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (16:00) θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ οι "κυανέρυθροι" ψάχνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.
Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές του Γιώργου Δώνη για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.
Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας τεχνικός των πράσινων προτίμησε για πρώτη φορά από την αρχή ένα 4-4-2, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Κουλιμπαλί και Ινσούα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη στόπερ, τον Κουρμπέλη με τον Δώνη κεντρικά χαφ, τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Μακέντα και Καμπετσή.
Στον αντίποδα, ο Ζοσέ Ανιγκό επέλεξε για την ενδεκάδα του Πανιωνίου τους Κότνικ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπο, Κεϊτά, Τσιλούλη, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρα και Ντουρμισάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση