GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ - Μπάγερν

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε σ' ένα ματς... πρόκληση την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το enikos.gr ...

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε σ' ένα ματς... πρόκληση την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το enikos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του αγώνα.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Λαμπρόπουλο με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στον άξονα, τον Μπακασέτα δεξί χαφ, τον Μάνταλο αριστερό χαφ και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Πόνσε.
Τους Γιαννιώτα και Σβάρνα άφησε εκτός 18άδας ο Ουζουνίδης από την αποστολή.

Η 11αδα της Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Ζούλε, Χούμελς, Ραφίνια, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες Ροντρίγκες, Γκνάμπρι, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.
Στον πάγκο έμειναν από τον Νίκο Κόβατς οι Αλάμπα και Μίλερ.

Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκου (Λευκορωσία). Βοηθοί: Ντμίτρι Ζουκ (Λευκορωσία) - Όλεγκ Μασλιάνκο (Λευκορωσία). Επιπρόσθετοι: Ντένις Σερμπάκοφ (Λευκορωσία) - Ντμίτρι Ντμιτρέου (Λευκορωσία). Τέταρτος: Γιούρι Κομτσένκο (Λευκορωσία).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Άγιαξ 4-1 4
2. Μπάγερν Μονάχου 3-1 4
3. Μπενφίκα 3-4 3
4. ΑΕΚ 2-6 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση