GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Ο ΟΦΗ που δεν έχει ακόμα γευθεί τη χαρά της νίκης φιλοξενεί στο Ηράκλειο τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Γενικά το ...

Ο ΟΦΗ που δεν έχει ακόμα γευθεί τη χαρά της νίκης φιλοξενεί στο Ηράκλειο τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Γενικά το Γεντί Κουλέ είναι φιλόξενο για τον Ολυμπιακό αφού στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, οι Κρητικοί έχουν μόλις 2 νίκες, με τους ερυθρόλευκους να έχουν 10 και άλλα τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.
Τελευταία νίκη για τον ΟΦΗ ήταν το 2005 όταν και επικράτησε με 1-0 των Πειραιωτών.
Τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην Κρήτη ήταν το 2015. Τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 3-0 με γκολ των Τσόρι Ντομίνγκες, Φορτούνη και Μήτρογλου.
Η 11αδα του ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Μεγιάδο, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης, Βουό και Κυριακίδης.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μιράντα, Μεριά, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Τουρέ, Χειστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση