GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Making Love»! Το νέο ριάλιτι όπου οι διαγωνιζόμενοι πρώτα κάνουν σεξ και μετά… γνωρίζονται

Ξεχάστε τα κεριά και τις ρομαντικές βραδιές σε εστιατόρια για να γνωρίσετε κάποιον προτού κάνετε σεξ. Η γενιά του Tinder οδηγεί τα ζευγάρ...

Ξεχάστε τα κεριά και τις ρομαντικές βραδιές σε εστιατόρια για να γνωρίσετε κάποιον προτού κάνετε σεξ. Η γενιά του Tinder οδηγεί τα ζευγάρια πρώτα στο κρεβάτι.

Γάλλοι τηλεοπτικοί παραγωγοί της εταιρείας «We Make» οσμίστηκαν την τάση αυτή δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό σόου γνωριμιών όπου οι διαγωνιζόμενοι πρώτα δοκιμάζουν τους υποψήφιους συντρόφους στο κρεβάτι και μετά καταλαβαίνουν αν τους έχουν ερωτευτεί.

Όπως επισημαίνουν οι παραγωγοί, τα ζευγάρια αυτά δεν επελέγησαν τυχαία. Από «επιστημονικής πλευράς» είναι ταιριαστά, όπως υποστηρίζουν, δίχως όμως να διευκρινίζουν τη μέθοδο «ζευγαρώματος» που εφαρμόζουν.

Το «Making Love», με την υπογραφή της MIPCOM, της μεγαλύτερης παγκοσμίως ψυχαγωγικής αγοράς με έδρα τις Κάννες έρχεται να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά αντανακλώντας τον παλμό των σύγχρονων κοινωνικών σχέσεων, όπως σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Έξι συνολικά διαγωνιζόμενοι ψάχνουν για ταίρι. Ωστόσο, αντί να μάθουν πρώτα ο ένας τον άλλο, ξαπλώνουν στο κρεβάτι. Μετά το σεξ, επιλέγουν αν θα προχωρήσουν σε σχέση ή όχι.

Όπως εξηγούν οι Γάλλοι παραγωγοί, «πίσω από τις κάμερες (στα υπνοδωμάτια) τα ζευγάρια θα επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια. Ο φακός θα δείχνει στιγμιότυπα από τη συνεύρεση του ζευγαριού κάνοντας focus στα πρόσωπα μετά το τέλος της ερωτικής πράξης- αν λάμπουν ή είναι κατηφή .Μετά τη σεξουαλική πράξη,οι διαγωνιζόμενοι θα πηγαίνουν ένας-ένας στο μπάνιο. Κλείνοντας την πόρτα θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με την σεξουαλική απόδοση του υποψήφιου συντρόφου.

Μετά το σεξ, οι κάμερες θα παρακολουθούν για αρκετές εβδομάδες την εξέλιξη της γνωριμίας των ζευγαριών:αν, δηλαδή, θα καταλήξει σε σχέση ή αν θα παραμείνουν φίλοι με οφέλη:να κάνουν δηλαδή σεξ αλλά να μην δεσμεύονται αφού θα είναι μόνο φίλοι…

«Θα ακολουθήσουμε τους διαγωνιζόμενους τις επόμενες εβδομάδες για να δούμε αν τα ζευγάρια θα μείνουν φίλοι με οφέλη ή θα γνωρίσουν γνωρίσουν ο ένας τον άλλον για να ξεκινήσουν μια σχέση»,αναφέρει το τρέιλερ της εκπομπής.

Αν και οι παραγωγοί είναι Γάλλοι, οι διαγωνιζόμενοι είναι Βρετανοί.

«Πρόκειται για μία τάση στις νέες τηλεοπτικές σειρές», όπως επισημαίνει η αναλύτρια Bιρτζίνια Μάουσλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση