GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς για Mega: Επιχειρηματική απόφαση το κλείσιμό του

«Το τηλεοπτικό τοπίο είναι ρυθμισμένο και κυρίως με αυστηρές προϋποθέσεις για την κατοχή και συντήρηση μιας άδειας. Είναι μια ιστο...

«Το τηλεοπτικό τοπίο είναι ρυθμισμένο και κυρίως με αυστηρές προϋποθέσεις για την κατοχή και συντήρηση μιας άδειας. Είναι μια ιστορική τομή για τα τηλεοπτικά πράγματα» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σχετικά με το MEGA, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «εάν υπήρχε από τους ιδιοκτήτες μια επιλογή συνέχισης της λειτουργίας του MEGA δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση δεν έχει πρόνοιες μη υποστήριξης συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών. Η κυβέρνηση είχε επιμονή να εφαρμοστεί μια συνταγματική τάξη. Τα υπόλοιπα είναι επιχειρηματικές αποφάσεις».

Σχετικά με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υπουργός είπε ότι «η ΕΡΤ κερδίζει καθημερινά το στοίχημα. Μπαίνει στη μυθοπλασία και είναι παρούσα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Πάντα θα θέλω, όμως, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα». Κάποιοι νοσταλγούν μια ΕΡΤ που είναι δούλος και της DIGEA και της αμαρτωλής ΑΕΠΙ. Αυτές οι εποχές πέρασαν» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει σαφή στόχευση: στο σύστημα ιδεών του, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι παρίας στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν αξιοποιεί το εκτόπισμά της και αφήνει περιθώριο μόνο στα ιδιωτικά κανάλια να έχουν τηλεοπτικό προϊόν και μερίδιο τηλεθέασης».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση