GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Tάμτα Μαστοράκη αποχώρησε...

Ήταν θέμα χρόνου! Με μια ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή του My Style Rocks. Κατά την έναρξη και αφού τα κορ...

Ήταν θέμα χρόνου!
Με μια ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή του My Style Rocks.
Κατά την έναρξη και αφού τα κορίτσια έκαναν την πασαρέλα τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε πως η Tάμτα Μαστοράκη αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου μόδας. Δεν ήταν εξάλλου λίγες οι φορές που η ίδια, αφού η επιτροπή της είχε κάνει κακή κριτική για τις εμφανίσεις της, είχε πει πως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, οπότε η αποχώρηση της ήταν θέμα χρόνου.
Θυμίζουμε πως στα δυο τελευταία Gala η Τάμτα ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση και μάλλον το ποτήρι ξεχείλισε όταν οι κριτές στο Gala της Παρασκευής την «είπαν» στα κορίτσια που «έσωσαν» εκείνη και όχι την Χριστίνα Παπαδέλη.
«Η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι κι αν κάνει», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση