GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτικά στοιχεία των New York Times - Η κρίση έδιωξε τους Έλληνες από τους οίκους ανοχής

Οδοιπορικό της αμερικανικής εφημερίδας "New York Times" στην οδό Φυλής μαρτυρά την κατάσταση που επικρατεί στους οίκους ανοχής ...

Οδοιπορικό της αμερικανικής εφημερίδας "New York Times" στην οδό Φυλής μαρτυρά την κατάσταση που επικρατεί στους οίκους ανοχής της Αθήνας εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Ο αρθρογράφος της εφημερίδας συνομίλησε από κοντά με τα κορίτσια που εκδίδονται αλλά και με τις υπεύθυνες των οίκων ανοχής, βγάζοντας το συμπέρασμα πως αν και οι τιμές στον πληρωμένο έρωτα παρουσιάζουν σημαντική πτώση, οι Έλληνες πελάτες είναι περιορισμένοι αριθμητικά σε σχέση με άλλες δεκαετίες και αυτό γιατί δεν έχουν πλέον χρήματα να πληρώσουν.
Αναφορικά με την πελατεία των οίκων ανοχής, σε μεγάλο βαθμό είναι μετανάστες, με τους περισσότερους να ζουν στα διαμερίσματα πάνω από τους οίκους ανοχής, παραδέχονται οι ίδιες.
Θλιβερό όμως συμπέρασμα του ρεπορτάζ είναι οι λόγοι που οδηγούν τα κορίτσια αυτά στην πορνεία καθώς τα περισσότερα επιλέγουν το επάγγελμα της ιερόδουλης από ανάγκη και όχι από επιλογή. Όπως η Μόνικα, η οποία εξαιτίας του πρώην αφεντικού της που δεν την πλήρωνε, έφτασε στο σημείο να κλειστεί στον οίκο ανοχής προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα για να πληρώσει τον δεύτερο χρόνο των σπουδών της σε σχολή μαγειρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση