GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μακελειό" στο Next Top Model για ένα... κρεβάτι - BINTEO

Όταν δόθηκε το... σύνθημα για να μπουν τα κορίτσια μέσα στο σπίτι του Greece's Next Top Model απλά επικράτησε… πανζουρλισμός. ...

Όταν δόθηκε το... σύνθημα για να μπουν τα κορίτσια μέσα στο σπίτι του Greece's Next Top Model απλά επικράτησε… πανζουρλισμός. Ουρλιαχτά, κραυγές, τρέξιμο… πανικός.

Όλες τους έψαχναν να βρουν ένα κρεβάτι, εξασφαλίζοντας όμως συγχρόνως και ένα, δύο ή τρία κρεβάτια για τα κορίτσια που είχαν κάνει φίλες τους. Εκείνες που απομονώθηκαν τελείως από τις υπόλοιπες κοπέλες ήταν για ακόμα μία φορά η Μικαέλα, η Εύη και η Μέγκυ οι οποίες μάλιστα δήλωσαν on camera ότι δεν χρειάζονται καμία άλλη στο δωμάτιό τους. Όμως ούτε τα άλλα κορίτσια ήθελαν να μοιράζονται τον ίδιο χώρο στον ύπνο με τις τρεις αυτές κοπέλες.

Πρόβλημα υπήρξε και με τις ντουλάπες καθώς τα τρία κορίτσια είχαν καταλάβει περισσότερες ντουλάπες από εκείνες που τους αντιστοιχούσαν.

Δείτε τον πανικό που δημιουργήθηκε για την εύρεση και κατάληψη των κρεβατιών…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση