GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίση πανικού έπαθε παίκτρια του Next Top Model - BINTEO

Μία τραυματική εμπειρία από το παρελθόν, εμπόδισε μία από τις διαγωνιζόμενες του Greece' s Next Top Model, να φέρει εις πέρας ...

Μία τραυματική εμπειρία από το παρελθόν, εμπόδισε μία από τις διαγωνιζόμενες του Greece' s Next Top Model, να φέρει εις πέρας τη δοκιμασία της φωτογράφισης, που ήθελε τις παίκτριες να φωτογραφίζονται κάτω από το νερό.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Ζαχαριάδου, είχε ζήσει στο παρελθόν μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία στο νερό, και δεν μπορούσε να βουτήξει καθώς την κυρίευσε ο πανικός. Φοβόταν μην πνιγεί και παρ’ όλο που κρατούσε από το χέρι έναν διασώστη, δεν μπορούσε με τίποτα να βάλει το κεφάλι της κάτω από το νερό.

Παρά τις προσπάθειες όλων και κυρίως της Έλενας Χριστοπούλου και της Βίκυς Καγιά που προσπαθούσαν να την πείσουν πως είναι ασφαλής, η Σοφία δεν κατάφερε να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, ενώ όταν βγήκε από το νερό χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συνέλθει.

«Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης η Σοφία.

Αυτό όμως της στέρησε το δικαίωμα να συνεχίσει, κι όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές, αυτοί της ανακοίνωσαν πως η παίκτρια δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, καθώς δεν τους έδωσε φωτογραφία και έτσι πριν καν ξεκινήσει η κριτική των άλλων κοριτσιών την κάλεσαν να αποχωρήσει.

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση