GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή στο Nomads: H διπλή αποχώρηση εξελίχθηκε σε τριπλή

Εκπλήξεις και ανατροπές στο χθεσινό Live του Nomads. Η Τόνια Σολανάκη με τη Σίσσυ Ζουρνατζή, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Μάριο Ακ...

Εκπλήξεις και ανατροπές στο χθεσινό Live του Nomads. Η Τόνια Σολανάκη με τη Σίσσυ Ζουρνατζή, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Μάριο Ακριβόπουλο, ήταν οι τέσσερις μονομάχοι.

Μετά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ο Μάριος Ακριβόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι με τους υπόλοιπους τρεις παίκτες να περνούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η μεγάλη έκπληξη, ήρθε λίγο πριν την ανακοίνωση της διπλής αποχώρησης, η οποία εξελίχθηκε σε τριπλή. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στον Νίκο Χουλιάρα πως πρέπει να αποχωρήσει από το Nomads, μετά το πόρισμα των γιατρών, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Όσο για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, η Σίσσυ Ζουρνατζή και η Τόνια Σολανάκη ήταν οι δύο παίκτριες που αποχαιρέτησαν το Nomads Μαδαγασκάρη.

Ο Νίκος Χουλιάρας

Η Σίσσυ Ζουρνατζή

Η Τόνια Σολανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση