GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντριπτική νίκη για τους "Κροκόδειλους" - Αυτός είναι ο τρίτος μονομάχος του Nomads - ΒΙΝΤΕΟ

Την ήττα με 10-0 γνώρισαν στο χθεσινό αγώνισμα των αρχηγών στο Nomads οι "Λεμούριοι", κι έτσι ο αρχηγός τους, Γρηγόρης Μ...

Την ήττα με 10-0 γνώρισαν στο χθεσινό αγώνισμα των αρχηγών στο Nomads οι "Λεμούριοι", κι έτσι ο αρχηγός τους, Γρηγόρης Μόργκαν, έπρεπε να επιλέξει έναν από τους συμπαίκτες του ως τρίτο μονομάχο. Σε αυτή τη θέση θα βρεθεί για δεύτερη φορά, η Τόνια Σολανάκη.

Η δυναμική παίκτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ο Μόργκαν ανακοίνωσε πως θα είναι εκείνη η μονομάχος λέγοντας πως είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και σωματικά. Εκείνος την έπιασε να μιλήσει μαζί της όμως εκείνη δεν ήθελε καθώς όπως είπε ήταν πολύ κουρασμένη, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα μιλούσε μαζί του αφού ξεκουραζόταν και περνούσε η δύσκολη αυτή ημέρα.

Οι δύο πρώτοι μονομάχοι όπως αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία της ομάδας των "Κροκόδειλων", οι οποίοι έχασαν την ασυλία, είναι η Τραϊάνα Ανανία και ο Άλεξ Καββαδίας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση