GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη διοίκηση Folli Follie

Άλλο ένα πρόσωπο κλειδί αναλαμβάνει νευραλγικό ρόλο στην προσπάθεια διάσωσης των συμφερόντων Κουτσολιούτσου, ενώ «τρέχουν» οι εξελίξεις ό...

Άλλο ένα πρόσωπο κλειδί αναλαμβάνει νευραλγικό ρόλο στην προσπάθεια διάσωσης των συμφερόντων Κουτσολιούτσου, ενώ «τρέχουν» οι εξελίξεις όσον αφορά στην έρευνα δικηγορικών γραφείων προκειμένου να εντοπιστούν προσωπικά περιουσιακά στοιχεία των μελών της οικογενείας που θα μπορούσαν να αποφέρουν αποζημιώσεις στα δεκάδες θύματα του σκανδάλου Folli Follie.

Αρχικά ο Παναγιώτης Κουβάτσος, ο οποίος τον Αύγουστο ανέλαβε ως Chief Reconstructing Officer(χωρίς όμως να μπει στο δ.σ της εταιρείας), από τους βασικούς συντελεστές του σχεδίου διάσωσης (μαζί με την Deloitte), στη συνέχεια ο Νάρκισσος Γεωργιάδης (γνωστός από την θητεία του ως διευθύνων στην χρεοκοπημένη Ελληνική Υφαντουργία) αλλά και άλλα πρόσωπα τα οποία κατά το παρελθόν έχουν θητεύσει σε ρόλους passepartout (όπως λ.χ ο Παναγιώτης Αλεξάκης) ήρθε να προστεθεί ο Σπύρος Κλαδάς.

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, επί Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος υπερασπίστηκε την εταιρεία στα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν ζητήσει επενδυτές με συνεργάτη την δικηγόρο Ελεάνα Μπάγια.

Η διοίκηση της Folli Follie ενισχύει συνεχώς την υπερασπιστική ομάδα της καθώς σύντομα θα αντιμετωπίσει και νέες κατηγορίες από τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γ. Δραγάτση για τις οικονομικές καταστάσεις όπου προκύπτει χειραγώγηση.

Πλέον από χθες άλλα δύο ακίνητα των μελών της οικογενείας Κουτσολιούτσου (στην Αστυπάλαια ) εντοπίστηκαν από δικηγόρους που «σκανάρουν» την επικράτεια για να εντοπίσουν assets που θα μπορούσαν να καλύψουν αποζημιώσεις πελατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση