GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Τούνη on camera για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται - ΒΙΝΤΕΟ

H Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο διάστημα δέχθηκε μία ανήθικη πρόταση μέσω instagram, όταν κάποιος που όπως είπε είναι μάνατζερ, της π...

H Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο διάστημα δέχθηκε μία ανήθικη πρόταση μέσω instagram, όταν κάποιος που όπως είπε είναι μάνατζερ, της πρόσφερε 1.400 ευρώ για μια νύχτα σε γνωστό ξενοδοχείο. Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε την ανήθικη πρόταση αλλά και την απάντησή της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται, είπε: «Δέχομαι τέτοιες ανήθικες προτάσεις πάρα πολύ συχνά. Ο λόγος που θέλησα να το δημοσιεύσω είναι αρχικά γιατί μου άρεσε η απάντησή μου. Γενικά γίνομαι πολύ ευρηματική με αυτά. Παίρνω πολλές φορές κάτι αντίστοιχο σε μήνυμα. Είμαι 25. Δέχομαι τέτοια μηνύματα από τα 17 μου. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω βράδυ. Που ο κόσμος δεν ξέρω, νομίζει ότι κάποια που εκτίθεται παραπάνω, μπορεί να κάνει και παραπάνω πράγματα».

«Δεν ξέρω πως πάει όλο αυτό το πράγμα στο μυαλό του καθενός. Απλά εγώ ένιωσα ότι επειδή πολλές κοπέλες δέχονται τέτοια μηνύματα, όχι μόνο από την τηλεόραση… Ένιωσα ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε για κάτι τέτοιο, ούτε είναι δικό μας φταίξιμο», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση