GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημακοπούλου: Το υπουργικό συμβούλιο έχει καταντήσει επεισόδιο πολιτικού survivor

Για πολιτική παράνοια κατηγόρησε την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουρά...

Για πολιτική παράνοια κατηγόρησε την κυβέρνηση η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Ψάλτη.
“Δεν ξέρω εάν είναι εύκολος ο ρόλος του να αντιπολιτεύεσαι στην πολιτική παράνοια, γιατί αυτό ζούμε αυτή τη στιγμή. Υπήρχε μία διχογνωμία στον κυβερνητικό συνασπισμό και ο κυβερνητικός εταίρος που είχε τον κορυφαίο θεσμικό ρόλο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, είχε υποτίθεται διαφορετική γραμμή εξωτερικής πολιτικής στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών από τον κατεξοχήν διαπραγματευτή και υποστηρικτή της που ήταν ο υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς. Η επίλυση της διαφωνίας αυτής γίνεται με την παραίτηση αυτού που συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό, όχι εκείνου που διαφωνεί” είπε μεταξύ άλλων η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:
“Ο Πρωθυπουργός αναλαμβάνει την εξωτερική πολιτική για να προχωρήσει τη γραμμή της συμφωνίας των Πρεσπών και ο κυβερνητικός του εταίρος προσπαθώντας να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο εξακολουθεί να μην στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών για την οποία απεπέμφθη ο υπουργός Εξωτερικών, αλλά στηρίζει αναφανδόν τον κυβερνητικό συνασπισμό για να μην χάσει την καρέκλα του. Αυτό είναι αυτό που ζούμε”.
“Υπουργός Εξωτερικών τώρα έγινε ο κ. Τσίπρας και ελπίζω να μην έχει τις ίδιες αυταπάτες που έχει για την εξωτερική πολιτική όπως είχε για την ελληνική οικονομία και πληρώσουμε το αντίστοιχο τίμημα... Εμείς εδώ έχουμε το κυβερνητικό αλαλούμ για τη συμφωνία των Πρεσπών και όχι μόνο. Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με την Ελλάδα... Αυτοί ασχολούνται με το πόσο περισσότερο μπορούν να μείνουν στις καρέκλες τους ενώ τρίζει το όλο οικοδόμημα το δικό τους” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών η κ. Ασημακοπούλου απάντησε μεταξύ άλλων: “Παρότι το υπουργικό συμβούλιο έχει καταντήσει επεισόδιο πολιτικού survivor, όποιος φωνάξει τώρα θα φεύγει αυτό είπε ο κ. Τσίπρας. Βλέπω ότι προσπαθούν να μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση