GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόζεμπεργκ: Περισσεύει η υποκρισία να μιλάει η κυβέρνηση για μυστική διπλωματία

Στη συνάντηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής τ...

Στη συνάντηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Περισσεύει η υποκρισία να μιλάει η κυβέρνηση με αφορμή τη συνάντηση της κ. Σπυράκη με τον Ζάεφ, με τον τρόπο που εκείνη εξήγησε ότι έγινε, για μυστική διπλωματία. Μία κυβέρνηση που ουσιαστικά περιφρόνησε ακόμα και το υπουργικό συμβούλιο και προώθησε μία συμφωνία με κλειστά χαρτιά. Περιφρονώντας το κοινοβούλιο, τον ελληνικό λαό, με καθαρή δηλαδή μυστική διπλωματία”, είπε η κ. Βόζεμπεργκ και πρόσθεσε:
“Ο Πρωθυπουργός Ζάεφ στη ρητορική του βάζει εκείνες τις πινελιές με τις οποίες προσπαθεί να αποσπάσει το μέγιστο για τη συμφωνία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει. Εγώ γιατί να πιστέψω τα λόγια του Πρωθυπουργού όταν σε αυτή τη ρητορική εντάσσονται και σκοπιμότητα και να μην πιστέψω την εκπρόσωπο την κ. Σπυράκη. Ούτε μυστική διπλωματία επιχειρήθηκε και σε κάθε περίπτωση μιλάμε για την εκπρόσωπο η οποία δυνατά και χωρίς περιστροφές μέσα στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων είπε όσα είπε”.
“Σε περιπτώσεις τέτοιων διακρατικών συμφωνιών, εάν δεν έχει μία υπεύθυνη κυβέρνηση μία εθνική κατεύθυνση, ένα εθνικό μέτωπο, δεν μπορεί να πετύχει τίποτα... Ο κ. Πρωθυπουργός επέλεξε με μία εγωιστική και πρόχειρη διάθεση να προβεί σε μία συμφωνία ελπίζοντας από τη μία πλευρά να φέρει σε δύσκολη θέση τη ΝΔ και από την άλλη να καρπωθεί ένα όφελος... Αυτή η συμφωνία είναι κακή, εάν δεν αλλάξει με οποιονδήποτε τρόπο και κυρωθεί θα έχει επέκταση του αλυτρωτισμού” σημείωσε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση