GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον Realfm 97,8 για τον καθηγητή ''Φακελάκη"

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, που συνελήφθη κατηγορο...

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, που συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροληψία, καθώς φέρεται να αποσπούσε διάφορα ανταλλάγματα από σπουδαστές του Ιδρύματος, προκειμένου να περάσουν τα μαθήματά του.

"Είμαι στο 3ο έτος, τον είχα καθηγητή. Στις αρχές μας μιλούσε καλά, μετά από λίγες μέρες ξεκίνησε να μας πλησιάζει και να μας λέει τι καλά κορίτσια που είμαστε. Ξεκίνησε να μας λέει να βγούμε για καφέ, ποτό, φαγητό. Μετά αποφάσισα να του πω να βγούμε για να δω τι θα κάνει. Αφού δεν εμφανίστηκα στο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα ότι όλοι φοβούνται το χάσμα που άφησε η απουσία σου", καταγγέλλει φοιτήτρια λογιστικής στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

"Όταν έμαθε ότι θα έφευγα για δουλειά σεζόν, μπροστά σε 25 άλλους φοιτητές μου απάντησε: τέλεια, θα μαζέψεις λεφτά για να έρθεις να τα δώσεις . Του απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύω τόσο καιρό για να πληρώσω. Μου είπε ότι δεν έχεις άλλη επιλογή. Του απάντησα ότι υπάρχει δεύτερη επιλογή, θα περιμένω να φύγετε από τα ΤΕΙ. Δεν το κατήγγειλα γιατί άκουγα ότι υπήρχαν καταγγελίες και δεν γινόταν τίποτα", πρόσθεσε.

"Πλήρωσα 2.250 ευρώ για 9 μαθήματα, 250 ευρώ κόστισε το κάθε μάθημα. Μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Η κόρη μου έδινε και δεν την περνούσε, αφού έδωσε τρεις φορές και δεν την περνούσε, του ζήτησε να δει το γραπτό και της απάντησε: τι το θέλεις αφού δεν έχεις γράψει. Ούτε καν καθόταν να το συζητήσει", τόνισε ο κ. Γιάννης πατέρας φοιτήτριας που πήρε το πτυχίο από το συγκεκριμένο Ίδρυμα με καθυστέρηση 1,5 έτους.

"Ήταν κοινό μυστικό, το ήξεραν οι πάντες. Δεκαετίες ήταν η ιστορία του συγκεκριμένου καθηγητή και προφανώς κάποιοι τον καλύπτουν. Δεν πιστεύω ότι δεν το γνώριζε η σχολή. Είχαν γίνει καταγγελίες και παλαιότερα για τον συγκεκριμένο καθηγητή. Ο κύριος αυτός έδινε στοιχεία και πληροφορίες σε συγκεκριμένο φροντιστήριο και εκείνο επικοινωνούσε με τους φοιτητές μέσω μηνυμάτων στο κινητό που τους έλεγε θα σε βοηθήσουμε να πάρεις το πτυχίο σου, 250 ευρώ στοιχίζει το κάθε μάθημα, μία φορά πληρώνεις όσες φορές και αν δώσεις. Η κόρη μου έδινε τα χρήματα στο φροντιστήριο, με μήνυμα της έλεγαν πότε θα δώσει μάθημα και πότε θα πάει να πληρώσει", πρόσθεσε ο κ. Γιάννης τονίζοντας ότι είναι πρόθυμος να καταθέσει."Παρακαλώ τους γονείς να σηκωθούν από τους καναπέδες και να πάνε να το καταγγείλουν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση