GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης για Πολάκη: Δεν έχει ξανακουστεί πιο αντιδημοκρατική φράση - Ξεχνάει ότι δεν είναι στο καφενείο, είναι υπουργός

"Βασική μου άποψη είναι ότι ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία. Η υπουργοποίηση της κ. Παπακώστα τι άλλο νόημα...

"Βασική μου άποψη είναι ότι ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία. Η υπουργοποίηση της κ. Παπακώστα τι άλλο νόημα έχει πλην του να υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή και χωρίς τον Καμμένο" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ποτέ η Αθήνα δεν είχε αυτή την εικόνα της ανομίας, ποτέ η Ελλάδα δεν είχε αυτή την ανοχή στην αναρχική βία. Αυτό που γίνεται τώρα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ" ανέφερε.
"Κατ'αρχάς τι είπε ο Πολάκης, είναι τελείως διαφορετικό να ψάχνει η ελληνική Δικαιοσύνη να βρει στοιχεία και να τιμωρήσει όποιον έχει πάρει λεφτά, στο οποίο εγώ είμαι ο πρώτος που είναι υπέρ. Ο κ. Πολάκης δεν είπε αν βρει η Δικαιοσύνη στοιχεία και αποδειχθεί ότι κάποιος από τους πολιτικούς αντιπάλους έκλεβε, τότε αυτό μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ. Πολάκης είπε πρέπει να βάλουμε σε πρώτο πληθυντικό, εμείς δηλαδή της κυβερνήσεως, έναν πολιτικό μας αντίπαλο στη φυλακή όχι διότι βρήκαμε στοιχεία, όχι γιατί είναι κλέφτης αλλά γιατί πρέπει να κερδίσουμε στις εκλογές. Δεν έχει καμία σχέση το πρώτο με το δεύτερο" είπε ο κ. Γεωργιάδης.
"Τα βίντεο που ανέβασε ότι θα τον κλείσω στη φυλακή έχουν δύο διαφορές, πρώτον δεν είμαι υπουργός άρα δεν μετέχω στην εκτελεστική εξουσία, άρα δεν μπορώ να επηρεάσω το δικαστήριο. Θυμίζω ότι το υπουργικό συμβούλιο στο οποίο συμμετέχει ο κ. Πολάκης, διορίζει τους ανωτάτους δικαστικούς και εκεί έγκειται η επιρροή της εκτελεστικής εξουσίας. Δεύτερον εγώ δεν λέω του Πολάκη θα σε βάλω στη φυλακή για να κερδίσω τις εκλογές, εγώ λέω ότι θα βάλω τον Πολάκη φυλακή γιατί έχει στήσει σκευωρία εναντίον μου, άρα έχεις παραβιάσει τον νόμο. Άρα δεν έχει καμία σχέση το δικό μου με το δικό του" συμπλήρωσε.
"Αυτό δεν έχει ξανακουστεί σε δημοκρατική χώρα ποτέ. Κανονικά στην Ελλάδα έπρεπε να σταματήσει η δημόσια συζήτηση και να μην συζητάμε τίποτε άλλο πλην αυτού. Δεν έχει ακουστεί πιο αντιδημοκρατική φράση, δεν έχει ακουστεί πιο επικίνδυνη για τη Δημοκρατία φράση από αυτή που είπε ο Πολάκης. 'Θα σας βάλουμε στη φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές'. Η εξήγηση που έδωσε εκ των υστέρων... Ξεχνάει ο κ. Πολάκης ότι δεν είναι στο καφενείο, είναι υπουργός. Στο καφενείο μπορεί ο καθένας να λέει ότι του καπνίσει, μέλος του υπουργικού συμβουλίου όχι. Αυτή είναι η διαφορά" τόνισε.
"Δεν διατηρώ καμία ηγετική φιλοδοξία και ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός. Η Ελλάδα θα έχει μία ευκαιρία, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει τη δουλειά του" σχολίασε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση