GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Στα Βαλκάνια δεν υπάρχει τέλεια συμφωνία - Δεν θα υπάρχει απόλυτος νικητής και ηττημένος

“Εμείς πρέπει να το τελειώσουμε το θέμα, να το λύσουμε και να λένε οι επόμενες γενιές και κυβερνήσεις ότι το 2018-2019 το αντιμετωπίσαμε ...

“Εμείς πρέπει να το τελειώσουμε το θέμα, να το λύσουμε και να λένε οι επόμενες γενιές και κυβερνήσεις ότι το 2018-2019 το αντιμετωπίσαμε αυτό το δύσκολο θέμα, το λύσαμε και τώρα βρισκόμαστε σε μία νέα φάση, σε μία νέα κατάσταση στα Βαλκάνια” είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
“Εμάς η στρατηγική μας είναι να προχωρήσουμε αυτή τη διαδικασία μέχρι το τέλος και να μην το περιπλέξουμε με εκλογικές διαδικασίες. Όταν έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα, όταν θα έχει κυρωθεί η συμφωνία και από τη δική μας Βουλή, οι πολίτες θα κάνουν τον δικό τους απολογισμό στις εκλογές, που εμάς η στόχευση μας είναι να γίνουν στο τέλος της τετραετίας” σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:
“Εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε τα θετικά περιθώρια και τη θετική βούληση της χώρας, ως ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια, ώστε να δίνει λύσεις, όχι να μπλοκάρει λύσεις. Για αυτό όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί για παράδειγμα το Κίνημα Αλλαγής, που ανήκει στην ευρωπαϊκή προοδευτική οικογένεια, να έχει σε αυτά τα ζητήματα αντίστοιχους ομιλητές της ΝΔ με τις συγκεκριμένες ιδεολογικοπολιτικές αιχμές”.
“Στα Βαλκάνια δεν υπάρχει τέλεια συμφωνία... Εάν κάνουμε 100% χαρούμενους τους Έλληνες θα έχουμε μία συμφωνία Βερσαλλιών για τους άλλους και θα γίνει ότι έγινε με τη συμφωνία των Βερσαλλιών μετά τη συμφωνία των Βερσαλλιών. Εδώ έχουμε μία καλή συμφωνία, όλοι έχουν να κερδίσουν. Δεν θα υπάρχει απόλυτος νικητής και ηττημένος. Εμείς δεν θέλουμε να πατήσουμε στο κεφάλι και να λιώσουμε τους γείτονες μας. Διότι οι Έλληνες σε αυτή τη γειτονιά δεν προχωρούν και δεν πολιτεύονται με αυτή τη λογική εδώ και πάρα πολλά χρόνια” ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση